Etherea wit / zilver

multisplit

 

Wandmodel / Etherea / Witkleurig / Inverter+

Etherea met verbeterde Econavi sensor en nieuw luchtzuiveringssysteem Nanoe-G: uitstekende efficiëntie, comfort en gezonde lucht gecombineerd met een geavanceerd design.
Econavi beschikt over een ingebouwde Human Activity Sensor en een nieuwe zonnesensor zodat de output optimaal kan worden afgesteld en u altijd kunt genieten van het best mogelijke comfort en tegelijkertijd energie bespaart. Econavi optimaliseert niet alleen de richting en het volume van de luchtstroom afhankelijk van de aanwezigheid van personen, het verlaagt ook automatisch het koelvermogen bij geen of minder zonlicht. Met Econavi behaalt u een energiebesparing van maximaal 38% terwijl uw comfort wordt verhoogd. Bovendien maakt het revolutionaire luchtzuiveringssysteem NANOE-G gebruik van fijne nanodeeltjes om 99% van de luchtgedragen en hechtende micro- organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen en te deactiveren. Etherea is efficiënter dan ooit en verbruikt 64% minder energie met het model zonder inverter in de warmtepompmodus. Door Etherea te combineren met Econavi kan de besparing oplopen tot 71%. Betere efficiëntie voor grotere besparingen!

  • Nieuw! Deze units kunnen worden geïnstalleerd op R22-leidingen
  • Maximale efficiëntie en comfort dankzij de nieuwe Econavi functie
  • Nanoe-G luchtzuiveringssysteem, met een efficiëntie van 99% tegen alle schimmels, virussen, bacteriën en pollen in de lucht
  • Optioneel beheer via een smartphone
  • Mild Dry Cooling: voorkom een snelle afname van de luchtvochtigheid in een ruimte
  • Super stil! Een geluidsproductie van slechts 20 dB, wat gelijkstaat aan een nacht op het platteland (XE7, XE9 en XE12)
  • Krachtigere luchtstroom om de gewenste temperatuur sneller te bereiken

Panasonic distributeur