Plafondmodel // PACi ELITE

zakelijk-plafondmodel

 

Plafond PACi standaard en elite inverter+

Hoge verwarmingscapaciteit bij -7°C
Ons assortiment plafond binnendelen is voorzien van een DC ventilator motor voor een verhoogde efficiëntie en een verlaagd geluidsniveau. Alle modellen hebben dezelfde hoogte en diepte voor een uniforme uitstraling bij verschillende capaciteiten.

Nieuwe bedrade afstandsbediening met Econavi functie
Eenvoudig in gebruik, met nieuwe control functie zoals energie verbruik, registratie van activiteiten en aanwezigheid. Deze bediening is uniek met deze functies.
De nieuwe CZ-RTC3 bedrade bediening pas in ieder moderne inrichting. Middels touch bediening en overzichtelijk display is deze bediening eenvoudig in gebruik. Tevens is deze compact van vorm (120x120x16 mm).

 

Nieuw Econavi Sensor

De nieuwe Econavi Sensor detecteert aanwezigheid en activiteiten van mensen om onbewust energieverspilling te voorkomen. Deze functie gecombineerd met PACi of ECOi wordt het comfort verbeterd en realiseert u maximale energie besparing.

Verbeteringen aan het comfort

De grote luchtuitblaas opening zorgt voor breed uitblaas- patroon van links naar rechts. Het onaangename gevoel als u direct in de uitblaas staat wordt voorkomen met de “Tocht prefentie stand”, die de swing breedte verandert zodat het comfort verhoogd wordt.

 


Panasonic distributeur